Om oss

Jag heter Johanna Friman och jag är verksamhetsledare på Nyföretagarcentrum i Vetlanda och jag driver även Hjältaryds Stall & Smide tillsammans med min man Christian. Jag har under de senaste åren fött upp några uppfödningar efter vårt avelssto Tolinda där den mest framgångsrika avkomman hittills är Catch a Star HSS.
Numera har jag Tolinda kvar som pensionär, men kvar i vår ägo finns även hennes döttrar Calleia HSS, Follow your heart HSS och The sky is the limit HSS vilket gör det möjligt för oss att avla vidare på mödernelinjen.
Numera föder vi dock bara upp på beställning eller i samverkan med satsande ryttare.

Jag älskar att följa människor som är modiga nog att följa sina drömmar! Jag brinner för företagsamhet och samverkan och kan inte tänka mig ett liv utan hästar!

Johanna och Catch a Star HSS

Johanna och Diza

Jag heter Christian Friman och jag är svetsare och smed. Jag har alltid gillat utmaningar och är väldigt lösningsfokuserad. Som student erhöll jag stipendium för mina goda kunskaper i svetsarbete. Jag är noggrann och brukar få beröm för att jag utfört mina arbeten väl. Jag  gillar att hitta lösningar och har arbetat fram våra breddsatser som vi nu levererar till flera olika varumärken i skogsbranschen.
Jag gör även en hel del renoveringsarbeten i vår verkstad, främst på entreprenad och jordbruksredskap.
Kvalité är viktigt för mig och gör att vi får återkommande kunder!

Ille i verkstaden

Ille 2

Christian och Johanna Friman

Johanna och Ille